MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Andrzej Makar prezesem PGKiM w Jarosławiu

NOWE
Andrzej Makar prezesem PGKiM w Jarosławiu

Chce przejąć Sandecję. Kupił fabrykę na Litwie, mieszka w Wielkiej Brytanii

NOWE
Chce przejąć Sandecję. Kupił fabrykę na Litwie, mieszka w Wielkiej Brytanii

Polecamy

Przegląd tygodnia od 12.05 w Sochaczewie

Przegląd tygodnia od 12.05 w Sochaczewie

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować

Obywatelskie Wysłuchanie Publiczne na temat zmian w podstawie programowej już 18 maja

Obywatelskie Wysłuchanie Publiczne na temat zmian w podstawie programowej już 18 maja