MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Ogień w Hucie. Noc Muzeów w Muzeum Przyrody i Techniki. Będą atrakcje

Ogień w Hucie. Noc Muzeów w Muzeum Przyrody i Techniki. Będą atrakcje

MKS Kluczbork stracił punkty w samej końcówce. To był ciekawy mecz

MKS Kluczbork stracił punkty w samej końcówce. To był ciekawy mecz

Polecamy

Komfort i radość z przemieszczania się w przestrzeni miejskiej. Czy to możliwe?

Komfort i radość z przemieszczania się w przestrzeni miejskiej. Czy to możliwe?

Co oznacza imię Zofia? Jest wyjątkowe na skalę światową

Co oznacza imię Zofia? Jest wyjątkowe na skalę światową

Suchość w ustach to nie tylko odwodnienie. To może być objaw jednej z 5 chorób

Suchość w ustach to nie tylko odwodnienie. To może być objaw jednej z 5 chorób